Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Workshops

Handlettering is helemaal hip, en ook jij kunt het leren! Leer de basis van het handletteren én ga naar huis met een handig startpakket.

Wat gaan we doen?

De wereld een stukje mooier maken! Of in ieder geval je schouw/woonkamer/slaapkamer. Of die van je moeder/vriendin/oma/buurman/tandarts/groenteboer. Of allemaal! Want na een workshop handlettering ga je namelijk niet alleen naar huis met een prachtig zelf ontworpen en zelfgemaakt eindproduct - klaar om aan de muur te hangen - maar ook met een berg inspiratie én een handig startpakket waardoor je niet meer zult kunnen stoppen met letteren (Snel, verstop de witte muren nu ze nog wit zijn!). Een workshop handlettering duurt zo'n 2,5 uur, waarna je naar huis gaat met:


- Een zelfgemaakt kunstwerk  
een quote op dik papier, ansichtkaart(en) of krijtbordje

- Een flinke dosis basiskennis en inspiratie
om er zelf thuis mee aan de slag te gaan

- Een digitaal naslagboekje
vol lettertypes, inspiratie en tips

- Een goedgevuld startpakket 
met handige materialen

- Een buik vol koffie, thee en lekkers
plus een tafel vol nieuwe handlettering-maatjes!
 


Er zijn verschillende soorten workshops beschikbaar. Check hieronder de agenda voor data en klik hier voor meer uitleg per workshop, groepskortingen en andere mogelijkheden. Wacht niet te lang, want de workshops zitten gauw vol! 
 

Letteren is nóg leuker om samen te doen!
Voor iedere vriendin die je meebrengt 5% korting*, oplopend tot 15% korting*!


Neem je dus twee vriendinnen mee, dan krijgen jullie allemaal 10% korting. Neem je er drie of meer mee, dan krijgen jullie zelfs allemaal 15% korting! Dan heb je direct een gezellig middagje met vriendinnen én maatjes om samen mee te oefenen naderhand. En ook nog eens korting!

Win-win-win!


Workshops

Handlettering voor beginners (papier)

Van die fijne, krullende en zwierende letters om jouw persoonlijke favoriete quote aan de muur te hangen, of juist een vrolijke kakafonie van stijlen om die ene grappige uitspraak van je vriendin op een kaartje vast te leggen. Je gaat het allemaal leren. En... het is ook nog eens gewoon een heel gezellig middagje!

Wat gaan we doen?
Allereerst krijg je de basisbeginselen van het handletteren geleerd. Dit zijn verschillende fonts, technieken en manieren om het papier in te delen. Vervolgens kijken we naar opmaak, waarna het tijd is om de definitieve schets in potlood te maken en vervolgens met een speciale pen. En je kunstwerk is klaar om aan de muur gehangen te worden!

Maar ik heb helemaal geen mooi handschrift! Wat nu?
Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Je zou mijn boodschappenlijstjes eens moeten zien... Handletteren heeft meer te maken met tekenen van vormen dan met schrijven. En nee, ook een tekenares hoef je niet te zijn! Ik leer je alles wat je moet weten, en voor je het weet staat er een prachtige quote op je papier. De cursus is dus voor iedereen die zin heeft om even lekker creatief bezig te zijn!

Hoe veel kost het?
De prijs verschilt per workshop. Dit omdat per locatie verschilt wat er bij de workshop aangeboden wordt, zoals bijvoorbeeld een high tea, lunch, of alleen wat lekkers. Daarom staat er altijd bij iedere workshop de prijs aangegeven, zowel in de agenda als op het inschrijfformulier.

Wat neem ik mee naar huis?
Een zelfgemaakte quote (een quote op dik papier of ansichtkaarten, afhankelijk van het type workshop)
Een flinke dosis basiskennis en inspiratie (om er zelf thuis mee aan de slag te gaan)
Een digitaal naslagboekje (vol lettertypes, inspiratie en tips)
Een handig startpakket
Een buik vol koffie, thee en lekkers (plus een tafel vol nieuwe handlettering-maatjes!)

 


Handlettering voor beginners (krijtbordjes)

Droom jij ook altijd weg bij die prachtige menuborden in hippe koffietentjes? Heb je zin om jouw huis net zo stylish te maken als de woonzaak om de hoek, maar ben je te wispelturig om het bij één kunstwerk te houden? Dan is een krijtbord ideaal!  En... het is ook nog eens gewoon een heel gezellig middagje!

Wat gaan we doen?
Allereerst krijg je de basisbeginselen van het handletteren geleerd. Dit zijn verschillende fonts, technieken en manieren om je quote op een krijtbordje te zetten. Vervolgens kijken we naar opmaak, en naar de verschillende manieren waarop je zowel gewoon krijt als een speciale krijtstift kunt inzetten om de mooiste quotes te maken. Nog even je definitieve quote op het bordje zetten, en je kunstwerk is klaar om aan de muur gehangen te worden!

Maar ik heb helemaal geen mooi handschrift! Wat nu?
Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Je zou mijn boodschappenlijstjes eens moeten zien... Handletteren heeft meer te maken met tekenen van vormen dan met schrijven. En nee, ook een tekenares hoef je niet te zijn! Ik leer je alles wat je moet weten, en voor je het weet staat er een prachtige quote op je krijtbord. En het mooie is: krijt kan zo weer gewist worden. De cursus is dus voor iedereen die zin heeft om even lekker creatief bezig te zijn!

Hoe veel kost het?
De prijs verschilt per workshop, maar een workshop met krijtbordjes is iets duurder dan een standaard handlettering workshop vanwege de duurdere materialen. Ook verschilt per locatie wat er bij de workshop aangeboden wordt, zoals bijvoorbeeld een high tea, lunch, of alleen wat lekkers. Daarom staat er altijd bij iedere workshop de prijs aangegeven, zowel in de agenda als op het inschrijfformulier.

Wat neem ik mee naar huis?
Een zelfgemaakte quote (op een krijtbordje, dat je uiteraard mag houden)
Een flinke dosis basiskennis en inspiratie (om er zelf thuis mee aan de slag te gaan)
Een digitaal naslagboekje (vol lettertypes, inspiratie en tips)
Een handig startpakket
Een buik vol koffie, thee en lekkers (plus een tafel vol nieuwe handlettering-maatjes!)


Illustratie voor beginners

"Een plaatje zegt meer dan duizend woorden". En in het geval van handlettering kan een plaatje ook een prachtige aanvulling zijn op die woorden! Maar ook los is illustratie een zeer sprekende en frisse manier om een boodschap over te brengen.

Wat gaan we doen?
Allereerst krijg je de basisbeginselen van illustreren geleerd. Dit zijn verschillende technieken en manieren om het papier in te delen. Je bepaalt, met een beetje hulp van mij, helemaal zelf welke stijl en onderwerpen jij op papier gaat zetten. Daarna maak je in potlood de definitieve schets, om deze vervolgens met een speciale pen uit te werken. Uiteindelijk gebruiken we waterkleur om de illustraties tot leven te laten komen. Klaar is je kunstwerk!

Maar ik kan helemaal niet tekenen! Wat nu?
Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Ik heb ook lange tijd gedacht dat ik niet kon tekenen, puur omdat het me niet lukte om een foto natuurgetrouw na te tekenen. Illustratie is dan juist ideaal omdat je leert hoe je simpele vormen, kenmerken kleuren optimaal in kan zetten om een boodschap over te brengen. Ik leer je alles wat je moet weten, en voor je het weet beschouw je jezelf als echte kunstenares. De cursus is dus voor iedereen die zin heeft om even lekker creatief bezig te zijn!

Hoe veel kost het?
De prijs verschilt per workshop, maar is doorgaans iets duurder dan een beginnersworkshop Handlettering vanwege het duurdere materiaal. Bovendien verschilt per locatie wat er bij de workshop aangeboden wordt, zoals bijvoorbeeld een high tea, lunch, of alleen wat lekkers. Daarom staat er altijd bij iedere workshop de prijs aangegeven, zowel in de agenda als op het inschrijfformulier.

Wat neem ik mee naar huis?
Een mooie illustratie (een quote op dik papier of ansichtkaarten, afhankelijk van het type workshop)
Een flinke dosis basiskennis en inspiratie (om er zelf thuis mee aan de slag te gaan)
Een digitaal naslagboekje (vol lettertypes, inspiratie en tips)
Een handig startpakket 
Een buik vol koffie, thee en lekkers (plus een tafel vol nieuwe handlettering-maatjes!)


Privé-workshops

Het ideale vrijgezellenfeestje, een bijkletsmomentje onder buurvrouwen, of een gezellig middagje met vriendinnen bij jou thuis. Soms heb je gewoon zin om het allemaal iets kleiner te houden. Dat kan! Vanaf 6 personen kom ik een workshop geven bij jullie thuis. 

Wat gaan we doen?
Dat mogen jullie helemaal zelf bepalen! De workshop kan precies op maat gemaakt worden, en daarom kun je hem invullen zoals jij wilt. Liever illustratie of handlettering, of een combinatie van beiden? Of wil je eens expirimenteren op gekke materialen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Hoe veel kost het?
Dat ligt er helemaal aan wat jullie precies willen, vanwege materiaalkosten, tijdsduur, maar ook bijvoorbeeld of jullie zelf de catering verzorgen of dat liever uit handen geven. En je begrijpt het al: over alles kunnen we natuurlijk overleggen.


Vrijgezellenfeestjes en groepskortingen

Lekker een middagje samen creatief en gek doen! Kleurrijke illustraties maken van je vriendinnengroep, inspirerende quotes creëren tijdens een vrijgezellenfeestje, of met je hele jaarclub jullie gekste uitspraken van het afgelopen semester handletteren? Een creatief middagje kliederen is fantastisch met een groep vriendinnen. En bij een groepsboeking van meer dan 10 personen krijg je ook nog eens 20% korting op de standaardprijs van €44,95 p.p.* Hebben jullie zelf een locatie beschikbaar? Dan loopt de korting op tot 25%, mits deze locatie binnen een straal van 40km vanaf Amsterdam is. 

* Deze prijs geldt voor een Workshop Handlettering voor beginners. Voor overige prijzen en voor op maat gemaakte (privé-)workshops, stuur me even een berichtje.