• Niet op voorraad

  Sketch Journaling (met Nienke Vletter)

  195,00
  Yesss, onze meest aangevraagde én best beoordeelde workshop is ein-de-lijk online te volgen! We hebben ons 2-daagse Sketch Journaling cursus omgezet in een online versie. Boordevol tekentips om jouw dag vast te leggen in prachtige sketch journaling pagina’s. Je hoeft namelijk niet ver te reizen om mooie herinneringen te maken. Juist de korte tripjes of dagelijkse dingen worden extra bijzonder als je ze vastlegt in je journal. Met sketches, illustraties, handlettering en meer. Hoe je dat doet? Dat ga je leren in deze online cursus Sketch Journaling! Also available in English
 • Procreate voor beginners

  125,00
  Zelfs als je nog geen (teken-)ervaring hebt op je iPad, kun jij met deze cursus uit de voeten. Procreate is een superhandige app waarmee je kunt tekenen op je iPad. Je kunt er net zo makkelijk mee tekenen als met pen en papier, maar dan met álle tekenmaterialen en kleuren die je je maar kunt bedenken binnen handbereik! Daardoor zijn de keuzes soms wel wat overweldigend… bovendien kan het even wennen zijn om digitaal te tekenen. Maar daar ga ik je bij helpen! Of je nu net begint, of al iets bekender bent met het programma: na deze online cursus laat jij de mooiste illustraties van je canvas rollen. Leren tekenen was nog nooit zo makkelijk (hallo, undo-knop;). Ontdek spelenderwijs de digitale creatieveling in jezelf.
 • Procreate voor gevorderden

  125,00
  Heb je al wat ervaring met tekenen op je iPad in de app Procreate? Dan is deze gevorderdencursus wat voor jou! We slaan de basis over en beginnen meteen met het échte werk: de iets minder voor de hand liggende functies in Procreate! Allerlei soorten beeldbewerking liggen binnen handbereik! Daardoor zijn de keuzes soms wel wat overweldigend… bovendien kan het even wennen zijn om digitaal te tekenen, zelfs al heb je wat meer ervaring. Of je nu op zoek bent naar animatieskills of gewoon alle handige kneepjes van de app onder de knie wilt krijgen: na deze online cursus laat jij de mooiste illustraties van je canvas rollen. Leren tekenen was nog nooit zo makkelijk (hallo, undo-knop;). Laat spelenderwijs de digitale creatieveling in jezelf los.
 • Aanbieding!

  Procreate (beginners + gevorderden)

  250,00 240,00
  Kijk, jij pakt het grondig aan! Met deze combinatie van de beginners-en gevorderdencursus ben je straks in één klap een Procreate-superster. Zelfs als je nog geen (teken-)ervaring hebt op je iPad! Procreate is een superhandige app waarmee je kunt tekenen op je iPad. Je kunt er net zo makkelijk mee tekenen als met pen en papier, maar dan met álle tekenmaterialen en kleuren die je je maar kunt bedenken binnen handbereik! Daardoor zijn de keuzes soms wel wat overweldigend… bovendien kan het even wennen zijn om digitaal te tekenen. Maar daar ga ik je bij helpen! Of je nu net begint, of al iets bekender bent met het programma: na deze online cursus laat jij de mooiste illustraties van je canvas rollen. Leren tekenen was nog nooit zo makkelijk (hallo, undo-knop;). Ontdek spelenderwijs de digitale creatieveling in jezelf.
Go to Top