Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke cursus waar je leert tekenen, letteren en werken met aquarelverf. Niet te ingewikkeld, niet iets wat heel lang duurt maar vooral veel doen aan de hand van een aantal lessen met instructievideo’s. Want wie wil nou niet van die prachtige pagina’s leren maken??! Ik wilde dat zooo graag.
Hoe maak je een mooie compositie, hoe breng je harmonie in de spread. Maar ook heel basic zoals hoe ga je om met perspectief en schaduw en hoe krijg je strakke letters.
De cursus sketchjournaling van Anne en Nienke was hiervoor een feestje. Heel praktisch, met de theorie die je nodig hebt, uitgelegd in filmpjes waarin de dames laten zien hoe je het moet aanpakken. Bij elke les hoort huiswerk die je kan posten in een besloten omgeving. Wekelijks ontvang je enthousiaste feedback waar je mee verder kan. Je leert ontzettend veel in relatief korte tijd, ik sta versteld van wat ik nu al kan door het gewoon te doen!
De tijd is voorbij gevlogen, nu vooral lekker zelf aan de slag en een eigen stijl ontwikkelen. Want een nieuwe hobby is geboren. En hopen op een vervolgcursus want het smaakt naar meer. Ladies bedankt, veel succes met wat jullie verder gaan doen.