Tekenboek

Mijn boeken!

Jazeker, boeken in meervoud. Mijn eerste boek verscheen in 2018 en nu is er het “Gouden Lijntjes Tekenboek: 12 smoesjes om wél te tekenen”

NIEUW! Het Gouden Lijntjes Tekenboek

Yes, mijn nieuwe boek het “Gouden Lijntjes Tekenboek: 12 smoesjes om wél te tekenen” is vanaf nu te koop!

Geen tijd, geen inspiratie, niet het juiste materiaal of bang om fouten te maken… voor ééns en voor altijd tackel ik in dit boek álle smoesjes die bestaan om niét creatief bezig te zijn. Met vrolijke en doortastende motivatie en concrete oefeningen geeft dit tekenboek jou het duwtje in de rug om eindelijk echt aan de slag te gaan. Niets houdt jou nog tegen!

Het is een fijn doe-boek, opgedeeld in de 12 meest voorkomende smoesjes die ik hoor als mensen een reden geven waarom ze niet (genoeg) tekenen. Zoals:

“ik heb geen tijd”

“ik heb geen inspiratie”

“ik weet niet waar ik moet beginnen”

“ik kan gewoon écht niet tekenen…”

Ik heb ze allemaal wel eens gehoord 😉 En gelukkig heb ik ook op alles een antwoord! In het boek geef ik jou een flinke peptalk én concrete oefeningen die je van de betreffende smoes afhelpen. Feel-good-tekenoefeningen coming your way, dus!

E-book Handlettering & illustratie in je Bullet Journal

Mijn eerste boek, een echte “Golden Oldie”

Met meer dan 140 pagina’s vol inspiratie voor jouw bullet journal! Een heerlijk compleet boek met alle informatie die je nodig hebt over handlettering & illustratie in je bullet journal.

Vrolijke foto’s, handige tips en fijne uitleg zorgen ervoor dat jij straks lekker aan de slag kan met je persoonlijke planner of creatieve uitlaatklep (of… allebei!).

Het boek is fysiek in de schappen uitverkocht, maar is nog wèl beschikbaar als e-book! Hartstikke makkelijk, want dan heb je hem direct in huis zodra je hem koopt.

Psst.. Kleine sneak peek? Kijk hoe ik door het boek blader (na de foto komt een filmpje: klik eventueel op het pijltje naar rechts)