Smoezenboek

Mijn nieuwe boek komt er aan!

Het “Gouden Lijntjes Tekenboek: 12 smoesjes om wél te tekenen” verschijnt najaar 2023.

Je kan mijn nieuwe boek NU pre-orderen!

Het “Gouden Lijntjes Tekenboek: 12 smoesjes om wél te tekenen” komt dit najaar uit.

Geen tijd, geen inspiratie, niet het juiste materiaal of bang om fouten te maken… voor ééns en voor altijd tackel ik in dit boek álle smoesjes die bestaan om niét creatief bezig te zijn. Met vrolijke en doortastende motivatie en concrete oefeningen geeft dit tekenboek jou het duwtje in de rug om eindelijk echt aan de slag te gaan. Niets houdt jou nog tegen!

Het wordt een fijn doe-boek, opgedeeld in de 12 meest voorkomende smoesjes die ik hoor als mensen een reden geven waarom ze niet (genoeg) tekenen. Zoals:

– “ik heb geen tijd”

– “ik heb geen inspiratie”

– “ik weet niet waar ik moet beginnen”

– “ik kan gewoon écht niet tekenen…”

Ik heb ze allemaal wel eens gehoord 😉 En gelukkig heb ik ook op alles een antwoord! In het boek zal ik jou een flinke peptalk geven én concrete oefeningen die je van de betreffende smoes afhelpen. Feel-good-tekenoefeningen coming your way, dus!

Goed nieuws: je kan het boek nu alvast bestellen! Dan ben je verzekerd van een exemplaar uit de eerste druk én heb je het boek begin november als een van de eersten in handen. Je kan het Gouden Lijntjes Tekenboek onder andere pre-orderen via:

De lancering van mijn nieuwe boek vier ik op KreaDoe: de grootste creatieve beurs van het jaar. Kom dus gezellig naar de jaarbeurs In Utrecht, en vind me op de stand van Be Creative Shop (en psst… houd mijn social media in de gaten, want ik geef over een tijdje 5×2 beurskaartjes weg!).

Niet alleen geef ik daar wo, za en zo masterclasses (die zijn helaas allemaal al uitverkocht) en (gratis) demo’s, ook geef ik er op wo – za om 16:00 een speciale boekparty, samen met lieve collega Carla Kamphuis, die ook haar mooie nieuwe boek “Recepten Tekenen” lanceert. Details over het feestje volgen later, maar reken maar op creativiteit, meet & greets (& signeren;) en het zou zomaar eens kunnen dat ik een leuke goodie voor je heb;)

Ook geef ik op vr 3 nov om 14:00 een interview bij de stand van Uitgeverij Mus Boeken, mijn uitgever. Kan je me dus goed aan de tand voelen over het schrijfproces! (spoiler: er was veel uitstelgedrag 😉

Wil je zeker weten dat je op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes over het boek en de feestelijke activiteiten rond de lancering, zorg dan dat je ingeschreven staat op mijn nieuwsbrief. Is helemaal gratis en dan ben je altijd up-to-date.

Nieuwsbrief

Blijf elke maand op de hoogte van de leukste en nieuwste updates van Gouden Lijntjes! Inschrijven is gratis en vrijblijvend en afmelden kan op elk moment.