LIEFDE VOOR LETTERS

Of ik ze nu schrijf, lees, teken of spreek: alles begint bij mij met letters. Deze liefde voor letters vul ik aan met kleurrijke illustraties, die altijd dichtbij ‘het gewone leven’ staan. Want daar ga ik als een soort enthousiaste wervelwind doorheen. De inspiratie en vaardigheden die onderweg meewaaien stop ik met veel liefde in mijn pen, wat resulteert in vrolijk, speels en vooral herkenbaar werk dat een verhaal vertelt.

HET KAN WEL!

… maar dat was niet altijd zo! Toen ik 5 jaar geleden begon met letteren, was ik er heilig van overtuigd dat ik níét creatief was. Pas 2 jaar geleden begon ik echt te illustreren. Natuurlijk genoot ik daar ontzettend van, maar als autodidact moest ik mezelf ook over heel wat hobbels trekken. Inmiddels zijn we een boek, verschillende producten, en een héleboel tekeningen verder, en weet ik: het kan wél. Ik snap dus als geen ander de angst en het gebrek aan zelfvertrouwen dat veel mensen ervaren als ze aan creatieve experimenten beginnen (of dat juist steeds uitstellen…). Daarom is het mijn missie om mensen het plezier in creativiteit terug te geven. En ondertussen wervel-waai ik lekker door, en ontdek ik nog steeds nieuwe manieren om mijn eigen creativiteit te uiten – en die geef ik dan vervolgens weer mooi door.

 

NO NONSENSE

Het voordeel van een wervelwind zijn is óók dat ik alle kanten op kan. Zo kan ik me heel goed vinden in de hobbywereld, maar heb ik dankzij mijn studies en vorige banen ook kennis van het bedrijfsleven. We raken daardoor samen niet verdwaald in zweverige creatieve termen, maar spreken dezelfde, duidelijke taal. Ben je een horeca-ondernemer op zoek naar een pakkende muurschildering, een eventorganisator die een eyecatcher moet hebben op de beurs? Ik heb er ervaring mee en denk graag met je mee voor een oplossing die bij jouw wensen past.

Neem contact op

MAANDELIJKSE INSPIRATIE

Mijn nieuwsbrief is een bommetje vrolijkheid in je inbox. Blijf op de hoogte!