Over

Creatief zijn: het kan wél!

Toen ik 6 jaar geleden voor het eerst sinds tijden een pen oppakte, was ik er – echt waar – heilig van overtuigd dat ik níét creatief was. Ik haalde op school ten slotte magere zesjes voor creatieve vakken. Wat in mijn hoofd zat kreeg ik niet op papier. Klinkt herkenbaar? Ik legde me er lange tijd bij neer: creativiteit was niet voor mij weggelegd.

Tot ik ontdekte: creatief zijn gaat niet om het perfecte plaatje, maar om plezier maken en verhalen vertellen. En dat mag iedereen gewoon! Mind = blown. Inmiddels zijn we een boek, verschillende producten, honderden workshopdeelnemers, en een héleboel tekeningen verder, en weet ik: het kan wél.

Missie plezier!

Als autodidact moest ik mezelf over heel wat hobbels trekken. Ik snap dus als geen ander de angst en het gebrek aan zelfvertrouwen dat veel mensen ervaren als ze aan creatieve experimenten beginnen (of dat juist steeds uitstellen…).

Daarom is het mijn missie om mensen het plezier in creativiteit terug te geven. Want ja, ook JIJ mag en kan tekenen! Beloofd. En het is zo ontzettend leuk 🙂

Wist je dat…?

Zin om meer te lezen?
Leuke tips liggen op je te wachten in mijn maandelijkse nieuwsbrief