Over

Creatief zijn: het kan wél!

Toen ik 6 jaar geleden voor het eerst sinds tijden een pen oppakte, was ik er – echt waar – heilig van overtuigd dat ik níét creatief was. Ik haalde op school ten slotte magere zesjes voor creatieve vakken. Wat in mijn hoofd zat kreeg ik niet op papier. Klinkt herkenbaar? Ik legde me er lange tijd bij neer: creativiteit was niet voor mij weggelegd.

Tot ik ontdekte: creatief zijn gaat niet om het perfecte plaatje, maar om plezier maken en verhalen vertellen. En dat mag iedereen gewoon! Mind = blown. Inmiddels zijn we een boek, verschillende producten, honderden workshopdeelnemers, en een héleboel tekeningen verder, en weet ik: het kan wél.

Missie plezier!

Als autodidact moest ik mezelf over heel wat hobbels trekken. Ik snap dus als geen ander de angst en het gebrek aan zelfvertrouwen dat veel mensen ervaren als ze aan creatieve experimenten beginnen (of dat juist steeds uitstellen…).

Daarom is het mijn missie om mensen het plezier in creativiteit terug te geven. Want ja, ook JIJ mag en kan tekenen! Beloofd. En het is zo ontzettend leuk 🙂

Liefde voor letters

Of ik ze nu schrijf, lees, teken of spreek: alles begint bij mij met letters. Deze liefde voor letters vul ik aan met kleurrijke illustraties, die altijd dichtbij ‘het gewone leven’ staan. Want daar ga ik als een soort enthousiaste wervelwind doorheen. De inspiratie en vaardigheden die onderweg meewaaien stop ik met veel liefde in mijn pen, wat resulteert in vrolijk, speels en vooral herkenbaar werk dat een verhaal vertelt.

No nonsense

Het voordeel van een creatieve wervelwind zijn, is óók dat ik alle kanten op kan. Zo kan ik me heel goed vinden in de hobbywereld, maar heb ik dankzij mijn studies en vorige banen ook kennis van het bedrijfsleven. We raken daardoor samen niet verdwaald in zweverige creatieve termen, maar spreken dezelfde, duidelijke taal. Ben je een horeca-ondernemer op zoek naar een pakkende muurschildering, een eventorganisator die een eyecatcher moet hebben op de beurs? Ik heb er ervaring mee en denk graag met je mee voor een oplossing die bij jouw wensen past.

Vergeet je niet iets? 😉
Leuke tips liggen op je te wachten in mijn maandelijkse nieuwsbrief