Live

Live demo’s: online, op de beurs, en op tv!

Mensen persoonlijk enthousiast maken over tekenen is natuurlijk wel het állerleukste wat er is. Op beurzen of tijdens (online) tutorials laat ik graag zien wat er allemaal mogelijk is met een bepaald soort materiaal, en geef ik deelnemers het vertrouwen dat ook zíj ermee uit de voeten kunnen. Niet geheel toevallig is mijn ultieme doel dan ook: het toegankelijk maken van creativiteit. Brede grijnzen aan weerszijden van het scherm of de demotafel gegarandeerd. Ik hoor dan ook vaak dat mijn demo’s zo ‘aanstekelijk enthousiast‘ zijn!

Van super-eenvoudig tot een stapje meer gevorderd: ik zorg dat mijn demo’s en tutorials afgestemd zijn op het juiste publiek en tekenmateriaal. Een ding is zeker: ze zijn altijd toegankelijk, inspirerend én vrijwel onmogelijk om je handen bij stil te houden;)

Check de agenda onderaan om me ergens te spotten!

Demo’s op locatie //
Online tutorials op maat //
Live op tv //

Vaste tekenexpert bij Koffietijd (RTL4)

Ehm, hallo?! Hoe groot is de eer als je jezelf tekenexpert bij Koffietijd mag noemen? Ik vind het in ieder geval fantastisch! Vanaf oktober 2020 heb ik heel veel tekentips verzorgd voor dit gezellige ochtendprogramma, en trapte ik bovendien hun nieuwe online omgeving af met de allereerste Koffietijdclub live online workshop. Inmiddels is het programma helaas gestopt, maar je kan de tekentips en workshops nog gewoon terugkijken! Hier vind je de live-workshops van KoffietijdClub en hier een lijst met de online tekentips die ik voor Koffietijd opnam.

Agenda

Check hier waar en wanneer je mij kunt spotten. Kun je niet wachten tot de volgende? In mijn online community ga ik twee keer per maand live én krijg je toegang tot het volledige archief met opnames van communitylivesessies. Meteen binge-watchen dus!

Geen evenementen gevonden!