Live tekenen voor TEDx: event visualisatie

illustrator event visualizing visual notes tedx

Soms heb je van die opdrachten waar je tenen van gaan wiebelen. Je zou maar live mogen tekenen op een partnerevent van TEDx! Er moesten brainstorms uitgewerkt worden en ideeën op een groot papier worden geplaatst. Ik nam Babette van Babette schrijft mee, en samen kalkten we twee enorme witte vellen vol.

Een superhandige manier om ideeën van een grote groep tastbaar te maken! Dat vonden de bezoekers ook: een enkeling durfde zelfs zélf de pen in handen te nemen. Yesss, creativiteit is besmettelijk! Het is alweer een tijdje geleden, maar inmiddels staat de blog online. Klik dus gauw hier voor een kijkje achter de schermen!

(foto’s door Flickfeeder)

tedx visual notes visualizing event
Event tedx visual visualizing illustrator
Visual notes event visualizing TEDx illustrator
blogAnne KuiperComment