Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Touwtjes

Leesvoer

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Touwtjes

Anne Kuiper

Had ik maar een wollen muts
Dan trok ik hem over mijn kin
Dan wenste ik een gat in de grond
en zakte daar langzaamaan in

Waadde ik door het asfalt weg
Muisstil verscholen voorbij
Een wereld tussen draadjes wol
Een wereld zonder mij