Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Leesvoer

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

IKje

Anne Kuiper

Alle mannen zijn hetzelfde. Ik heb me weer laten inpalmen. Tien minuten. Ik sta echt goed. Links OV-fiets, rechts tram. Het is barstenskoud. De hangjongeren op links hebben het sissen opgegeven. Twintig minuten. Zijn nummer op een bierviltje, ha! Alsof dat nog bestaat. Hoe laat gaat de trein terug? Vijfentwintig. Wat denkt hij wel? Elke keer dat zijn telefoon overgaat slik ik drie ziektes of lichaamsdelen in. Hij heeft in ieder geval de ballen om op te nemen. Ja, grapjas, ik sta er. OV-fiets links, tram rechts. Eikel. “Vreemd”, zegt hij rustig, “Ik zie je niet. Sta je misschien bij de linkeruitgang? Centraal heeft er twee”. Goh, dat lichtletters van een station zo diep in je rug kunnen branden. Amstel.