Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Leesvoer

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Hoe chocola de wereld redde

Anne Kuiper

Het was op een ochtend, dag of etmaal – de tijd ben ik een beetje kwijt geraakt – in mijn favoriete stad en ik fietste door de regen met een geheim in mijn mond. De hele weg heb ik mijn mond dichtgehouden om de warmte te behouden, de smaak van de slaap die zo typisch is voor twee verliefde lijven die veilig en diep tegen elkaar aan kunnen liggen omdat ze alle onzekere putjes en kuiltjes en geuren al durven te accepteren, die rustig hun onzekerheden verweven en omhelzen in plaats van ze naast het bed neer te leggen. De warmte die ontstaat wanneer die geheime geuren zich vermengen met de tijd en met de zwoelte die twee verliefde slapende lichamen uitstralen, de warmte die zich vormt tot een zware bubbel waarin tijd en alle andere aardse formaliteiten allemaal liefde heten, de warme zware bubbel waarvan zich nu dus nog een klein hapje in mijn mond bevond.

Echt niet dat ik die nog zou laten gaan, de hele regenachtige 25 minuten naar het station niet. Een glimlach was het enige bewijs van mijn warme geheimpje en die liet zich door geen rood stoplicht of afsnijdende vrachtwagen wegvagen. Toen er in de 24e minuut toch een beetje onvermijdelijke kou door mijn neus naar binnen glipte en de warme herinnering in mijn keel begon op te lossen, rende ik snel de kiosk in en plofte even later neer in de steriele trein met een reep chocolade. Stukje voor stukje sabbelde ik de zoete warmte weer mijn mond in en verving de dampende liefde langzaam door likjes cacao; het enige aardse wat er een beetje bij in de buurt komt.