HEE, EEN SUPERSTER IN SPÉ!

Inschrijfformulier Workshop

Leuk dat je een workshop wilt komen volgen! Via de agenda vind je workshopdata en inschrijfmogelijkheden. Als je hieronder je gegevens achterlaat, kom je op de mailinglist zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe workshops (geen zorgen, ik houd niet van spam;).

Heb je vragen over privé-workshops of zakelijke workshops, laat dan gerust een berichtje achter!

Naam *
Naam
Voor welke workshop wil je je inschrijven?
Schrijf je je in voor de wachtlijst? Je kunt ook meerdere opties aanvinken die je leuk vindt, dan is de kans groter dat je eerder ingepland wordt!
Schrijf je je met meerdere mensen in voor de wachtlijst? Vergeet niet hun naam en emailadres hieronder in te vullen, zodat ik ze mee kan nemen in de datumprikker! Kom je met een groep en zijn jullie met meer dan 6? Neem dan contact op voor de mogelijkheden van een groepsworkshop op locatie
Nog wat belangrijke checkpunten *
Wanneer een Engelstalige deelnemer zich inschrijft, geef ik de workshop in het Engels. Vind je dat niet prettig, geen probleem. Laat het hieronder weten en dan zet ik je sowieso op een Nederlandse lijst. De kattenallergie? Vanaf deze zomer loopt er een kleine grijze kitten, Noedel, bij mijn thuislocatie rond! Snotterend en niezend tekenen is niet zo fijn, dus dan gaan we samen even op zoek naar een oplossing. Voedselallergie: als je ergens erg allergisch voor bent zorg ik ervoor dat er ook wat lekkers is dat je wel kunt eten:)

Psst... lees ook nog even goed de algemene voorwaarden door!