MUREN & RAMEN

Letterlijk een blikvanger: om een illustratie van een paar meter hoog kúnnen je ogen haast niet heen! Een muur- of raamschildering fleurt de ruimte op én vertelt jouw persoonlijke verhaal.

Werkwijze & Tarieven
Werkwijze

INTAKE

Na een briefing en akkoord op de offerte kunnen we van start! Tijdens een telefoongesprek lopen we langs alle afmetingen en ideeën, en verzamelen we input voor content (zoals sleutelzinnen/woorden, gewenste illustratie-elementen, stijl, etc). Voorafgaand komt een brainstorm met het team goed van pas. Als na dit gesprek meer inspiratie binnenstroomt, kun je het altijd toesturen – maar de meeste input is rond dit punt verzameld.

VERSIE 1 – GROVE SCHETS

Een grove opzet van het idee, waar nog alles aan veranderd kan worden. Normaliter helpt de uitgebreide intake al om goed in te schatten wat je precies wilt, en sluit versie 1 al aan bij je wensen. Toch kan het voorkomen dat je in de feedback vraagt om een compleet nieuw design. In dat geval is deze eerste versie een goede richtlijn om je wensen nog verder te specificeren.

VERSIE 2 – GEDETAILLEERDE SCHETS

Een gedetailleerde schets, waarschijnlijk een verbeterde vorm van versie 1 (of, indien gevraagd, een heel nieuw design). Feedback kan bestaan uit een ander kleurenpalet, een illustratie veranderen, etc: maar de flow van het design voelt waarschijnlijk al goed.

VERSIE 3 – LAATSTE AANPASSINGEN

Dit ontwerp komt erg dicht bij hoe het op de muur zal komen. Mogelijke laatste aanpassingen kunnen zijn: zoeken naar spelfouten, een element net iets naar rechts verschuiven, etc.

UITVOER

Ik kom gezellig bij jullie op locatie een dagje schilderen! Als jullie zorgen dat de ondergrond netjes is, zorg ik voor de rest.