LIVE VISUALISEREN

Tijdens een brainstorm of evenement gaat veel informatie verloren in de massa. Met een live visualisatie grijp je de belangrijkste punten. Het stuurt aan op concretisering én houdt het de aandacht van de deelnemers erbij. Bovendien: een visueel verslag stimuleert ook interessante gesprekken tijdens de afsluitende borrel!

Werkwijze & Tarieven
Werkwijze

INTAKE

Na een briefing en akkoord op de offerte kunnen we van start! Tijdens een telefoongesprek lopen we het dagprogramma en de belangrijkste thema’s door. Zo ontdekken we samen waar de key visualisatiemomenten zich zullen afspelen. Ook bepalen we hier de vorm van de uitvoer (losse posters, lange rol papier of digitaal).

UITVOER

Op de dag van het evenement ben ik een half uur voor de start aanwezig om mijn spullen klaar te zetten, verder kun je mij gewoon mijn gang laten gaan. Wanneer het outputmoment zich voornamelijk rondom het eind van het evenement concentreert, neem ik het borrelmoment achteraf om de tekening af te ronden. De fysieke tekening mogen jullie houden.

DIGITALISATIE

Vanaf de foto’s die ik tijdens het event maak, digitaliseer ik de tekening op de volgende werkdag (tenzij anders afgesproken). De digitale versie leuk om te delen in bijvoorbeeld een after-mail naar de deelnemers van je evenement – of mensen die er niet bij konden zijn!