ILLUSTRATIES

Een beeld zegt meer dan… Precies. Illustratie leent zich voor ontelbare mogelijkheden.

Werkwijze & Tarieven
Werkwijze

INTAKE

Na een eerste briefing en akkoord op offerte gaan we echt van start. Tijdens een telefoongesprek lopen we langs alle wensen en ideeën, en verzamelen we input voor content (zoals sleutelzinnen/woorden, gewenste illustratie-elementen, stijl, etc). Voorafgaand komt een onderlinge brainstorm met het team goed van pas. Als na dit gesprek meer inspiratie binnenstroomt, kun je het altijd toesturen – maar de meeste input is rond dit punt verzameld.

VERSIE 1 – GROVE SCHETS

Een grove opzet van het idee, waar nog alles aan veranderd kan worden. Normaliter helpt de uitgebreide intake al om goed in te schatten wat je precies wilt, en sluit versie 1 al aan bij je wensen. Toch kan het voorkomen dat je in de feedback vraagt om een compleet nieuw design. In dat geval is deze eerste versie een goede richtlijn om je wensen nog verder te specificeren.

VERSIE 2 – GEDETAILLEERDE SCHETS

Een gedetailleerde schets, waarschijnlijk een verbeterde vorm van versie 1 (of, indien gevraagd, een heel nieuw design). Feedback kan bestaan uit een ander kleurenpalet, een illustratie veranderen, etc: maar de flow van het design voelt waarschijnlijk al goed.

VERSIE 3 – LAATSTE AANPASSINGEN

Dit ontwerp komt erg dicht bij hoe het eindresultaat zal worden. Mogelijke laatste aanpassingen kunnen zijn: zoeken naar spelfouten, een element net iets naar rechts verschuiven, etc.

AANLEVERING

Jij krijgt de illustraties aangeleverd in een door jouw gekozen bestandsformaat.