Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Contact

...en zo zie ik eruit als ik geen illustratie ben!

Of ik ze nu schrijf, lees, teken of spreek: alles draait bij mij om letters. Okee, en een klein beetje om Netflix en chocolade. Daarnaast (wacht, bedoel je dat het leven bestaat uit meer dan alleen letters?), ben ik mateloos enthousiast over heel veel verschillende dingen. Als een soort blije wervelwind ga ik door het leven. Daardoor ben ik via een grote omweg van uiteenlopende studies, lange reizen en leuke banen uiteindelijk weer terecht gekomen bij handlettering. De inspiratie en vaardigheden die onderweg zijn meegewaaid stop ik met veel liefde in mijn werk. En o ja, ik maak graag illustraties.

Wat kan ik voor je doen?

Een heleboel! Het voordeel van een wervelwind zijn is namelijk dat ik alle kanten op kan. Op zoek naar een muurschildering voor op kantoor? Een pakkende tekst voor je website? Een menu boven je bar, een illustratie in een tijdschrift, of een persoonlijke trouw- of geboortekaart? Geef een gil en ik zorg dat het snel klaarstaat. Meer zin om zelf aan de slag te gaan? Dan leer ik je tijdens één van mijn workshops alles wat je moet weten over handlettering zodat je boordevol inspiratie de wereld zelf kunt gaan vullen met mooie letters. 

Aan de slag!

Zin gekregen om te letteren? Of het nu op een krijtbord is of op je muren,
ramen, trouwkaarten, kleren, puppy's, of oma's.... Laat het me weten! Stuur een mailtje naar anne@goudenlijntjes.nl of laat hieronder een berichtje achter. Dan gaan we er samen iets moois van maken.

 

 

Yes, laten we
er letters op zetten!

 
Naam *
Naam

KvK: 65765893
Vestigingsnr. 000034451536