Back to All Events

Mini-workshop Creative live (2x)

Tijdens creative life geef ik op zaterdag twee gastworkshops bij de stand van Carla Kamphuis.

13:15-14:00 Basics Bullet Journaling

In deze workshop bespreken we de basics van het bullet journallen, en krijg je direct handige tips om jouw spreads mooier te maken. Zo kun je meteen aan de slag met het pimpen van jouw weekspread. Een handige kickstart voor beginners dus, maar ook nieuwe inspiratie voor echte bujo-babes! Enneh, je krijgt ook nog eens een handig bujo-schriftje mee naar huis!

15:15-16:00 Visual Journaling
Journaling voor creatievelingen! Want hoe leuk is het om je dag een keer visueel vast te leggen? We slaan het agendasysteem over en richten ons meer op het creatieve aspect: met deze handige tips en trucs zal jij het veel makkelijker vinden om illustratie toe te voegen aan jouw bullet journal spreads. Enige kennis van het bullet journal systeem is handig, maar niet vereist. Enneh, je krijgt ook nog eens een handig bujo-schriftje mee naar huis!

Tickets zijn 15,-

Earlier Event: February 23
Masterclass bullet journaling (Amsterdam)
Later Event: April 6
Workshop handlettering (Amsterdam)