Back to All Events

Mini-workshop bullet journaling @ Paper Passion (Tilburg)


Tijdens de Paper Passion beurs in Tilburg geef ik op 18 en 19 oktober mini-workshops.

Efficient werken en tegelijk je creativiteit stimuleren: wie wil dat nou niet? In een bullet journal kan het allemaal. Tijdens deze workshop leer je over het basissysteem van het bullet journallen, waarna we samen jouw ideale weekopzet maken. Een perfecte start van jouw nieuwe crea-week! Schrijf je wel snel in: er is beperkt plek en vol = vol!

18 oktober

We maken er een letterfeestje van met de ‘LETTER HEADS’! Een gelegenheidscollectief van verschillende creatievelingen die drie dagen lang allerlei workshops geven. Ik sta alleen op donderdag op deze prachtige stand, maar kijk ook gerust eens bij de andere gave workshops! Zoals die van Studio Rosanne, Studio Suikerzoet, Handletters.nl, Paperfuel (alleen op donderdag), Bold Statements en Karin Joan (alleen op zaterdag).

Tijden:
10:30-11:15
12:30-13:15
14:30-15:15

Kosten: 15,-
Wat krijg je mee naar huis: een mooi schriftje, fijne tekenpen én een speciaal gemaakt mini-zine met handige tips


19 oktober

Op vrijdag kom ik workshops geven bij de stand van de prachtige webwinkel Splendith. Ook deze workshops lopen de hele dag door.

Tijden:

10:30-11:15
12:30-13:15
14:30-15:15

Kosten: 10,-
Wat krijg je mee naar huis: een mooi schriftje van Rhodia

Maar wil je erbij zijn, reserveer dan een plek in één van deze workshops, dan weet je zeker dat je kunt aanschuiven. Wanneer je je inschrijft ontvang je de betalingsgegevens. Let op: je reservering is pas definitief als je betaald hebt!

Let op: benoem bij het inschrijfformulier de datum en tijd van de workshop die je wilt volgen! Dan kan ik je terugvinden in de inschrijfchaos;)