Back to All Events

Workshop Handlettering voor beginners

Locatie: Van Beek Art Supplies (Kapelstraat 9, Bussum)

Handlettering is helemaal hip (En ja, ook jij kunt het leren!)

Een mooi handschrift of een uitstekend tekentalent is zelfs niet nodig: met deze technieken kan iedereen zijn eigen prachtige, zelfgemaakte en handgeschreven quote ontwerpen! We gaan aan de slag met de basisprincipes en kalligrafische theorieën die achter het handletteren zitten, zodat je voortaan met elk soort letter uit de voeten kunt. Aangevuld met tips en trucs over compositie en handige weetjes over effectieve decoratie wordt jouw quote een waar kunstwerk – klaar om aan de muur te hangen. Je hebt direct alle vaardigheden in huis om voortaan eenvoudig de mooiste kaartjes, cadeaulabels, uitnodigingen of andere kunstwerken te maken. Maar pas op... handletteren is zwaar verslavend!

€ 30,-

Let op: deze workshop bevat geen startpakket! Natuurlijk wel de materialen die je tijdens de workshop gebruikt (en kopjes thee en lekkers). 

 

Op de reservelijst? Neem contact op met van Beek Bussum


Earlier Event: September 13
Workshop Handlettering voor beginners
Later Event: October 11
Workshop Handlettering voor beginners