Back to All Events

Workshop Handlettering voor beginners

Locatie: de Bijzondere Taartenfabriek (1e Hogeweg 160, Zeist)

Handlettering vind je tegenwoordig overal. Op menuborden, op cadeautjes, op muren , op kaartjes, of gewoon op een mooie print aan de muur. En het leuke is, je kunt het heel goed zelf doen!

Leer in één avond de basis van het handletteren. Ga aan de slag met een grappige, bijzondere of inspirerende quote die voor jou speciaal is. Bovendien ga je niet alleen naar huis met je eigen kunstwerk, maar ook met materiaal, inspiratie én handvatten om voortaan zelf de allermooiste handgeschreven quotes en kaartjes te creëren. En... het is ook nog eens gewoon een heel gezellig avondje met thee en homemade taartjes van de Bijzondere Taartenfabriek! Wil je eens spieken wat voor lekkers zij allemaal op het menu hebben? Of wil je meer weten over dit bijzondere concept? Check hier hun website!€ 39,95

Earlier Event: January 14
Workshop Handlettering voor beginners
Later Event: February 5
Workshop Handlettering voor beginners