Back to All Events

Workshop Handlettering voor beginners

  • Stricks Bakery Cafe 48 Nassaulaan Bussum, NH, 1404 CR Netherlands (map)

Locatie: Stricks Bakery Café (Nassaulaan 48, Bussum)

Handlettering vind je tegenwoordig overal. Op menuborden, op cadeautjes, op muren , op kaartjes, of gewoon op een mooie print aan de muur. En het leuke is, je kunt het heel goed zelf doen!

Leer in één ochtend de basis van het handletteren. Ga aan de slag met een grappige, bijzondere of inspirende quote die voor jou speciaal is. Bovendien ga je niet alleen naar huis met je eigen kunstwerk, maar ook met materiaal, inspiratie én handvatten om voortaan zelf de allermooiste handgeschreven quotes en kaartjes te creeëren. En... het is ook nog eens gewoon een heel gezellig middagje!

Extra genieten: deze workshop is een volledig verzorgde ochtend inclusief koffie, thee én huisgemaakt lekkers van Stricks Bakery café! De kosten voor de workshop zijn daarom iets hoger dan de normale workshop - maar reken maar dat dat het waard is!

€ 49,95

Earlier Event: August 2
Workshop Handlettering voor beginners
Later Event: September 13
Workshop Handlettering voor beginners