Back to All Events

Serious Lettering


Locatie: Apeldoorn

KOM IN ACTIE & DONEER!
Samen met nog 22 Handlettering Creatives uit heel Nederland kom ik in actie. Eén Team met Eén doel: het Rode Kruis helpen om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Voor dit goede doel haalt 3FM Serious Request volgende week met heel Nederland geld op voor het Rode Kruis. Op 22 en 23 december gaan wij LIVE letteren in het Winkelcentrum Oranjerie midden in Apeldoorn, enkele straten van Het Glazen Huis vandaan. Ikzelf ben op 22 en 23 december daar aanwezig.

KOM JIJ OOK?
Check het evenement op FB (Serious Lettering) en blijf ook daar op de hoogte. .

Ook zijn er vele online acties van de Handlettering Creatives. Volg ons via #SeriousLettering en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.seriouslettering.nl

HOE HELP JE MEE?
• Je kunt geld doneren op onze actiepagina: https://kominactie.3fm.nl/actie/SeriousLettering
• Koop loten voor € 2,50 per stuk en maak kans op hele mooie prijzen, waaronder handletterboeken Paperfuel en Studio Suikerzoet , een complete Tombow DualBrushpenset, schrijf- en schildermaterialen en meer! (Bekijk het op: www.seriouslettering.nl)
• Je kunt op 22 en 23 december in Apeldoorn meedoen met workshops en speciale handgeletterde producten krijgen in ruil voor een donatie. 

Hopelijk tot 22 of 23 december!

Earlier Event: December 14
Workshop Handlettering voor beginners