Toolbox Tuesday #8 – Procreate

Na een week afwezig te zijn geweest is er deze week weer een nieuwe editie van de wekelijkse live-sessies op Instagram: Toolbox Tuesday!

Een ontdekkingsreis langs allerlei materialen, waarbij jij elke week bepaalt welk materiaal ik gebruik. Tenminste, dat is de bedoeling, maar deze week vergat ik de poll online te zetten… Daarom koos ik deze editie zelf het materiaal en gaan we aan de slag met Procreate op de iPad!

Tijdens deze live-sessie gebruik ik een iPad Pro, een Apple Pencil, en de app Procreate. Mijn iPad Pro is 12.9 inch van de eerste generatie. Best een oudje dus! Maar je kunt met een heleboel versies van de iPad aan de slag. Check wel even of de Apple Pencil en de app Procreate compatibel zijn met de jouwe. De Apple Pencil is speciaal gemaakt voor de iPad Pro, maar ook de nieuwste iPads ondersteunen deze tool. Procreate is een aparte app die je kunt downloaden. Dat kost eenmalig 10,99. Een koopje, als je bedenkt wat het programma allemaal kan en hoeveel plezier je eruit kunt halen. Hier kun je een lijst vinden van de soorten iPads die de app Procreate ondersteunen.

Als je enthousiast bent geraakt en zélf met het programma aan de slag wilt gaan: er start toevállig binnenkort een cursus;)Ik leer je dan alle fijne kneepjes van het programma, of je nou een ultieme beginneling bent of al wat meer ervaring hebt. Bovendien geef ik je handige tekentips en leuke huiswerkopdrachten die je kunt delen met de groep, zodat je direct een hele stapel nieuwe Procreate buddy’s ontmoet! Al meer dan 250 mensen hebben de cursus gedaan, en deze ronde hebben zich alweer bijna 80 mensen ingeschreven. Op 3 juli starten we, en tot die datum is er nog een fijne korting! Sluit jij gezellig aan? Vind hier meer info en meld je aan!

Veel plezier met het proberen van de verschillende mogelijkheden die Procreate te bieden heeft en vergeet niet je resultaten op Social Media te delen met #GLToolboxTuesday! Ik kijk er naar uit om ze te bewonderen.

Tot volgende week bij een nieuwe Toolbox Tuesday, elke dinsdagavond om 21.00 uur live op Instagram!

Psst.. Wist je dat je tegenwoordig de sessies terug kunt kijken via IGTV? Klik op de button hieronder.

* De links in dit artikel zijn affiliate links, bestellen via deze links kost jou niks extra’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>