Volg 6 toffe workshops tijdens Tutorial Tuesday

Woohoo, dat is pas spicy! Ik ben weer in mijn oude-maar-nooit-geroeste liefde voor bullet journaling gedoken voor deze toffe workshop tijdens Tutorial Tuesday! 

Ehhh.. bedoel je niet Toolbox?
”Tutorial Tuesday…? Maar je deed toch al iets op dinsdag?” Ja, dat klopt! Dit komt daar nog eens extra BIJ. Dinsdag wordt dus jouw favoriete crea-dag van de week!

Wat gaat er gebeuren dan?
6 creatieve artiesten geven vanaf 26 mei elke week een workshop met materialen van Edding & Tombow, die deze Tutorial Tuesday organiseren. Je koopt een toegangskaartje voor 99,-. En dan heb ik het beste nog niet eens verteld… Je krijgt er ook nog eens een enorm pakket met materialen bij ter waarde van 150,- ! Met deze materialen zullen we tijdens de workshops ook werken, dus je weet meteen hoe je het beste uit je nieuwe goodies kunt halen. Ook heel mooi: 5,- van de prijs gaat naar het Hersentumorfonds!

Bestel je materialen en daarmee ook je toegangsbewijs voor 6 workshops via de webshop van hobbyshop-online.nl, klik hier om direct naar het pakket te gaan.

De andere workshops die bij het pakket zitten zijn:

Alle workshop worden gegeven op dinsdagavond om 20.00 uur via een live-stream in de (besloten) Facebook groep van Tutorial Tuesday. Nog meer uitleg en een overzicht van de veelgestelde vragen vind je hier op de website Edding.