Toolbox Tuesday #1 – water color

Oeps, misschien heb je het dinsdag wel meegemaakt: er was even een technisch mankementje tijdens de eerste poging om live te gaan… Maar daar laten we ons niet door kisten, dus deden gewoon op een donderdag de eerste editie van de nieuwe wekelijkse live-sessie op Instagram: Toolbox Tuesday! (Ehh… Thursday dan dus, voor deze keer;)

Een ontdekkingsreis langs allerlei materialen, waarbij jij elke week bepaalt welk materiaal ik gebruik. Voor deze editie kozen jullie op Instagram voor water color (ook wel waterverf of aquarel). Toevallig al een grote favoriet van mij, dus hartstikke leuk om daar deze eerste live-sessie mee te beginnen! Als je geïnspireerd bent geraakt en zelf aan de slag wil, hierbij een overzicht van de gebruikte materialen*:

Veel plezier met het proberen van de verschillende mogelijkheden met waterverf. Enneh… vergeet niet je resultaten op Social Media te delen met #GLToolboxTuesday! Ik kijk er naar uit om ze te bewonderen.

Tot volgende week bij een nieuwe Toolbox Tuesday, elke dinsdagavond om 21.00 uur live op Instagram!

* De links in dit artikel zijn affiliate links, bestellen via deze links kost jou niks extra’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>