Handlettering op glas: maak je eigen terrarium

Hoe leuk: ik mocht voor Intratuin een gastblog + filmpje maken over handletteren op een zelfgemaakt terrarium! (Nou ja, zelfgemaakt:  dat hadden de lieve mensen van het hoofdkantoor al voor mij gedaan;). Ik kwam alleen voor de letters. Ik gebruikte hiervoor een speciale glanslakmarker van Edding. Deze blijft perfect zitten op glas, óók als jij per ongeluk je gieter een keertje verkeerd mikt. Benieuwd naar het resultaat, en natuurlijk hoe je zelf aan de slag kunt? Check hier snel de DIY-blog van Intratuin!

* Deze blogpost bevat affiliatelinks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>